Festival igranog filma u Puli – Dofuraj svoj film!

Svake godine u sklopu Festivala igranog filma u Puli održava se i niz popratnih programa. Jedan od meni najdražih programa je svakako natječaj Dofuraj svoj film koji se održava već osmu godinu po redu.

O kakvom programu se radi?

doFuraj svoj film revija je kratkog amaterskog filma koji se već osmu godinu za redom odvija kao jedan od programa Festivala igranog filma u Puli.

Kao revija kratkog amaterskog filma potiče mlade, možda još neafirmirane umjetnike, da iskažu svoj talent omogućujući im platformu za izlaganje i daljnju promociju uradaka.

Filmovi uvršteni u natjecateljski program natječu se za nagrade: Najbolji film (ili najbolja ideja) po glasovima žirija i Najbolji film po glasovima publike.
Za dalje informacije pročitajte Pravilnik i ako želite sudjelovati donesite nam ili pošaljite svoj film uz ispunjenu Prijavnicu.

Natječaj je otvoren do 15. lipnja 2011. godine, a mogu se prijaviti svi zainteresirani koji imaju uradak u trajanju od 5 sekundi do 3 minute. Prijavljeni filmovi bit će prikazani u sklopu 58. Festivala igranog filma u Puli, koji se ove godine održava od 9. do 23. srpnja 2011. godine.

Imala sam prilike sudjelovati i kao mentor nagrađenog filma učenicima, ali i kao autor pohvaljenog filma te svakako mogu reći da je riječ o izvrsno organiziranom natječaju kojeg vrlo profesionalno vode djelatnici Festivala. Interesantno je da i učenici svojim djelima mogu biti vrlo konkurentni.

Kako je to izgledalo u Puli?

Oglasi

Komentiraj

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s