Natječaj “GLOBE fotografska ekspedicija: Otkrijmo prirodu!“

Kao GLOBE voditelju vrlo mi je zanimljiv ovaj natječaj, a u iščekivanju Državne GLOBE smotre u Labinu ove godine sigurno će se za njega zainteresirati i mnogi GLOBE učenici i voditelji.

Veleposlanstvo SAD-a u Zagrebu, u suradnji s Fotoklubom Zagreb, poziva sve GLOBE škole da se uključe u natječaj za najbolju fotografiju organiziran povodom Dana planeta Zemlje. Natječaj “GLOBE fotografska ekspedicija: Otkrijmo prirodu!“ otvoren je svim učenicima uključenim u školska GLOBE istraživanja.

Sve će fotografije biti javno izložene, a najbolju će izabrati suci iz Američkog veleposlanstva i Fotokluba Zagreb. Škola koja je poslala pobjedničku fotografiju osvojit će vrijednu opremu za GLOBE istraživanja, a autor pobjedničke fotografije osvojit će digitalni fotoaparat.

Dodjela nagrada održat će se na smotri GLOBE-a u Rapcu u svibnju ove godine. Pobjednik će biti oglašen na web stranicama Veleposlanstva SAD-a i Fotokluba Zagreb, kao i na Facebook stranici Veleposlanstva.

Pravila fotografskog natječaja:

1. Autor fotografije mora biti učenik uključen u školski GLOBE program.

2. Fotografija mora biti umjetnička, mora prikazivati prirodu, te mora sa državati barem 3 od 4 temeljna elementa (zemlja, zrak, voda, vatra).

3. Fotografija ne smije prikazivati učenike niti provoñenje GLOBE pokusa.

4. Fotografija mora biti snimljena digitalnim aparatom i poslana e-poštom.

5. Fotografija mora biti snimljena na teritoriju Hrvatske.

6. Photo shop ili bilo koji oblik retuširanja nije dozvoljen.

Uz fotografiju nam pošaljite njezin kratak opis i navedite lokaciju gdje je snimljena. Takoñer navedite naziv škole, imena učenika i GLOBE učitelja te broj telefona.

U polje “subject” navesti: GLOBE 2012. ROK ZA SLANJE FOTOGRAFIJA JE 4. SVIBNJA 2012. FOTOGRAFIJU POŠALJITE NA : IRCZAGREB@STATE.GOV SUBJECT: GLOBE 2012

Oglasi

Komentiraj

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava / Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava / Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava / Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava / Izmijeni )

Spajanje na %s