Knežija Cup 2012!

Ekipa Caffe bar Li La pobjednik je malonogometnog turnira Knežija Cup 2012. Nakon rezultata 0:0 u regularnom dijelu, boljim izvođenjem sedmeraca pobijedili su ekipu Caffe bar Respect i odnijeli naslov najbolje momčadi.
Treće mjesto osvojila je ekipa Caffe bara Doberman pobijedivši također na penale momčad Mali Raj.
Uz nagrade timovima i igračima, Knežija Cup tradicionalno nagrađuje i svoju vjernu publiku. Nagradu za najbolju navijačicu odnijela je Ivana Smrečki, organizatorica ovogodišnje Revijalne utakmice žena koja je nekoliko mjeseci sakupljala i pripremala djevojke te složila pravi mali show završnog dana turnira. Nagradu za najboljeg navijača ponovo je odnio Bojan Nikolić zvani Bobo, navijač Caffe bara Respect koji je tri dana vjerno bodrio svoju ekipu na turniru.
Knežija Cup 2012 obilježila je i humanitarna akcija za opremanje sobe za rekreaciju učenicima osnovne škole Horvati koji boluju od cerebralne paralize. Organizirana je tombola, prodaja prigodnih majica te prikupljanje donacija, a akcija je uspješno izvršena pa će i nova prostorija u školi od jeseni biti puno funkcionalnija nego što je sad.
O cijelom turniru, popratnim sadržajima i atmosferi pogledajte uskoro u našim foto i video galerijama koje ćemo vam ovaj tjedan stavljati na naš site.

autor: DŠR Knežija

This slideshow requires JavaScript.

Oglasi

Komentiraj

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava / Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava / Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava / Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava / Izmijeni )

Spajanje na %s