O MENI

Učiteljica sam  mentorica s pojačanim programom informatike. Rođena sam u Zagrebu gdje i radim u Osnovnoj školi Horvati, Knežija, već 21 godinu.


Također sam i šahovski trener te iza sebe imam dug igrački i trenerski staž.Informatika i sve aktivnosti vezana uz računala su moja posebna ljubav i zadovoljstvo. Ima li dana da ne otvorim moj elektronički sandučić? Nema. Interentom sam vezana uz moje kolege širom svijeta, ali i moje učenike. Voditelj sam niza međunarodnih aktivnosti u mojoj školi kao što je Comenius projekt Europe Anim´Action 2009-2011. Ove godine započinjemo i novi Comenius projekt čiji sam koordinator za OŠ Horvati.

 Također, od 2008. organizator sam niza videokonferencija u OŠ, pa čak i u nižim razredima na što sam izuzetno posnosna. Do sada sam bila organizator i voditeljica oko 30 videokonferencija učenika u cijelom svijetu. Regionalni sam voditelj Megaconference Jr. 2012.


Bavim se i snimanjem filmova te su učenici moje škole pod mojim mentorstvom snimili film o školi “Naših prvih 110 godina”  i još mnoge druge. Najzapaženiji uspjeh postigli smo filmom “The band” koji je osvojio prvu nagradu stručnog žirija kao najbolji amaterski kratki film na Pulskom filmskom festivalu u Puli 2008. godine. Nagrada nam je dodijeljena na svečanosti zatvaranja u pulskoj Areni uz velikane hrvatskog filma.

Jedan sam od autora udžbenika i priručnika iz hrvatskog jezika za niže razrede osnovne škole. Redovito sudjelujem radovima na natjecanju Primjena računala u obrazovanju te na CARNetovim korisničkim konferencijama. Kao GLOBE voditelj bila sam tri puta mentor učenicima na Državnoj GLOBE smotri.
Jedan sam od urednika portala Suradnici u učenju i zajedno s kolegicom Arjanom Blažić voditeljica Foruma o međunarodnoj suradnji. Autor sam bloga DNEVNIK UČITELJICE.
Volim muziku, filmove i putovanja. Omiljeni gradovi su mi Pariz i London, a želja otići u Los Angeles.

Moji linkovi:

 ŠKOLSKE VIDEOKONFERENCIJE
 COMENIUS PROJEKT EUROPE ANIM´ACTION
 GLOBE BLOG
 OSNOVNA ŠKOLA HORVATI
 WINDOWS LIVE PROFIL
 TWITTER PROFIL
YOU TUBE KANAL